Ellie Goulding lanseaza piesa & videoclipul „Flux"Ellie Goulding, artista si compozitoarea premiata cu disc de platina, lanseaza „Flux", o piesa sensibila, care vine insotita de un material video pe masura asteptarilor.
Autor: Alexandru Rosus | Data: 02 martie 2019
Goulding se asociaza din nou cu producatorul Joe Kearns in vederea lansarii piesei „Flux", care o surprinde pe artista intr-o ipostaza nostalgica, ce ne duce cu gandul la inceputurile carierei sale. Acompaniata doar de pian si corzi, Ellie da frau liber vocii sale incredibil de puternice, intr-o initiativa cutremuratoare de a provoca si intensifica emotia ascultatorului. 
Videoclipul alb-negru ce insoteste „Flux" este regizat de catre cunoscutul Rhianne White – renumit pentru colaborarile sale cu Young Fathers – si reda insasi expresia elegantei si a simplitatii.

Lansarea piesei „Flux" succeda hit-ul „Close To Me", recenta colaborare dintre Ellie Goulding, Diplo si Swae Lee, care a luat cu asalt clasamentele internationale si a inregistrat peste 300 de milioane de stream-uri in doar trei luni de cand a fost lansata. Ellie Goulding se bucura de un palmares de invidiat – castigatoare a doua premii BRIT, 14 milioane de unitati de album vandute, 102 milioane de unitati de single vandute, 13 miliarde de ascultari globale si 14 milioane de urmaritori pe Instagram.

Un produs Blogger.