Ellie Goulding lanseaza piesa & videoclipul „Flux" - Muzzix

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Ellie Goulding lanseaza piesa & videoclipul „Flux"

Share This


Ellie Goulding, artista si compozitoarea premiata cu disc de platina, lanseaza „Flux", o piesa sensibila, care vine insotita de un material video pe masura asteptarilor.
Autor: Alexandru Rosus | Data: 02 martie 2019
Goulding se asociaza din nou cu producatorul Joe Kearns in vederea lansarii piesei „Flux", care o surprinde pe artista intr-o ipostaza nostalgica, ce ne duce cu gandul la inceputurile carierei sale. Acompaniata doar de pian si corzi, Ellie da frau liber vocii sale incredibil de puternice, intr-o initiativa cutremuratoare de a provoca si intensifica emotia ascultatorului. 
Videoclipul alb-negru ce insoteste „Flux" este regizat de catre cunoscutul Rhianne White – renumit pentru colaborarile sale cu Young Fathers – si reda insasi expresia elegantei si a simplitatii.

Lansarea piesei „Flux" succeda hit-ul „Close To Me", recenta colaborare dintre Ellie Goulding, Diplo si Swae Lee, care a luat cu asalt clasamentele internationale si a inregistrat peste 300 de milioane de stream-uri in doar trei luni de cand a fost lansata. Ellie Goulding se bucura de un palmares de invidiat – castigatoare a doua premii BRIT, 14 milioane de unitati de album vandute, 102 milioane de unitati de single vandute, 13 miliarde de ascultari globale si 14 milioane de urmaritori pe Instagram.