Jonas Brothers se reunesc si lanseaza piesa „Sucker"Dupa sase ani de asteptare si insistente din partea fanilor, incredibilul se intampla in 2019 – formatia Jonas Brothers se reuneste si, in completarea vestii, lanseaza si o piesa al carei ritm se va intipari instant in minte - „Sucker".
Autor: Andrei Didas | Data: 01 martie 2019
Noul material este un real generator de buna dispozitie, un imn de petrecere plin de carisma, produs de catre Ryan Tedder si Frank Dukes.

In completarea lansarii piesei „Sucker", trupa a lansat un videoclip artistic, filmat in Marea Britanie si regizat de catre Anthony Mandler, ce reuneste aparitiile celor trei frati si ale unor personalitati precum Danielle Jonas, Priyanka Chopra Jonas, Sophie Turner si Jack Lawless (bateristul trupei DNCE). 

Neasteptata veste a venit odata cu un teaser din cadrul emisiunii „The Late Late Show with James Corden", in care trupa a cantat si un mic fragment extras din piesa „Sucker". Saptamana viitoare, Nick, Joe si Kevin vor aparea intr-un material special in care vor dezvalui secretele ce au stat la baza reunirii trupei, iar in zilele ce vor urma, acestia vor face parte din cateva sketch-uri si alte segmente speciale din cadrul emisiunii „Late Late Show" si vor fi invitati intr-o noua editie a emisiunii „Carpool Karaoke".

Jonas Brothers este, cu certitudine, una dintre cele mai cunoscute trupe ale secolului 21 – trei albume ce au fost consecutiv #1, spectacole cu casa inchisa pe trei continente, 17 milioane de unitati de album vandute, peste 1 miliard de ascultari in toata lumea, nenumarate certificari cu disc de platina si aur si o nominalizare la Premiile Grammy, categoria „Best New Artist".

Un produs Blogger.