Keane surprinde cu vestea lansării unui nou albumKeane, una dintre cele mai iubite trupe britanice, a anunțat lansarea primului material discografic după succesul înregistrat cu albumul „Strangeland" (2012).
Autor: Alexia Vasilache, 27 martie 2019
După două albume ce i-au propulsat cariera solo, lansate în timpul pauzei luate de trupa Keane, solistul Tom Chaplin s-a reîntâlnit cu Tim Rice-Oxley (compozitorul și pianistul formației). Ascultând piesele pe care Tim plănuia să le lanseze singur, Tom a fost impresionat de profunzimea și onestitatea lor. De aici până la o viitoare colaborare nu a fost decât un pas.

M-am gândit că acelea sunt cele mai personale și vulnerabile cântece pe care l-am ascultat vreodată și m-am simțit instant atras de ele. Le-am simțit ca fiind parte dintr-o poveste pe care aș putea să o trezesc la viață", declară Tom Chaplin.

La scurt timp după momentul acestei întâlniri, Tom Chaplin, Tim Rice-Oxley, Richard Hughes (tobe) și Jesse Quin (bass) se găsesc în poziția de a colabora din nou și de a da naștere unui proiect muzical de care să fie cu adevarat mândri.

Keane și-a anunțat deja turneul european, ce va include și câteva spectacole momorabile, în cadrul celor mai importante festivaluri.

Lista concertelor anunțate:

9 iunie - Hello Festival, Emmen, Olanda
6 iulie - Cornbury Festival, Oxfordshire, UK
14 iulie - BST Hyde Park, London, UK (în deschiderea lui Robbie Williams)
19 iulie- MEO Marés Vivas, Vila Nova de Gaia, Portugalia
20 iulie- Noches del Botanico, Madrid, Spania
21 iulie - 4Ever Valencia, Spania
7 septembrie - Live On The Beach, Den Haag, Olanda

 Ascultă / Descarcă „The Best Of Keane (Deluxe Edition)": https://umusic.lnk.to/KeaneBestOfNe
Un produs Blogger.