Mandinga lanseaza cel mai „Provocador" single de pana acumCei de la Mandinga te provoaca sa asculti cel mai nou single al lor! Una dintre cele mai exotice trupe din tara lanseaza „Provocador", o piesa senzuala, cu ritmuri latino si un videoclip incitant, filmat pe strazile Cubei.
Autor: Andrei Didas | Data: 01 martie 2019
«Provocador» este a doua piesa la care am filmat videoclipul in Cuba si ne bucuram foarte tare ca am putut sa profitam de acel paradis. Piesa e diferita, e mult mai exotica si aduce exact vibe-ul latino. «Provocador» este despre tentatie, flirt si jocul dintre 2 persoane", declara Barbara Isasi, solista trupei.

Si pentru ca mereu se distreaza impreuna in orice moment, cei de la Mandinga au reusit sa se relaxeze in Cuba. „Ca de obicei, sa lucrez cu baietii din trupa e super funny! Ne-am inteles foarte bine si desi eu nu am putut sa stau mai mult de trei zile in Cuba, ma bucura mult ca a iesit un proiect foarte frumos. Multumim lui Alex Volintiru, regizorul videoclipului, pentru ca a inteles perfect ce vrem sa transmitem cu «Provocador», dar si Arrianei Moon, pentru styling. Multumim mult Cat Music pentru sustinerea constanta si Nomad Music pentru piesa, care ne-a placut din prima", adauga Barbara.

In urma cu trei luni, Mandinga a lansat "Soy de Cuba", cea de-a patra piesa pe care trupa o canta alaturi de Barbara Isasi. Din 2016, Mandinga o are ca solista pe frumoasa artista, tanara talentata care in 2013 a participat la "Vocea Spaniei", in 2016 la "Vocea Romaniei", iar in 2018 a castigat „Te cunosc de undeva". Pana in prezent, Mandinga a lansat piese precum „Arquitectura", "Besame", "Aventura" (ft. Erik), "Bling" (Ft. Muneer), "Hello" (Ft. Fly Project), "La vita e bella", "Cand va fi mai rau (asa sa ne fie)" (Ft. Shift), piese de succes ce au adunat zeci de milioane de vizualizari.

Un produs Blogger.