Rammstein lansează single-ul & videoclipul „Deutschland”Rammstein, trupa germană, a cărei carieră se măsoară printr-un lung șir de piese lengendare, curmă așteptarea fanilor și lansează single-ul „Deutschland", ce vine însoțit de un material video puternic, care îți va da fiori.
Andrei Didas, 29 martie 2019
În completarea acestei lansări, Rammstein anunță și un nou album, ce urmează a fi lansat pe 17 mai și este deja disponibil pentru pre-comandă. Cel de-al șaptelea album al trupei Rammstein este produs în colaborare cu Olsen Involtini, iar single-ul „Deutschland" reprezintă primul material muzical lansat de la succesul fulminant înregistrat cu albumul „LIEBE IST FÜR ALLE DA" (2009).

Rammstein (Christoph Schneider, Flake Lorenz, Oliver Riedel, Paul Landers, Richard Z. Kruspe și Till Lindemann) a stârnit agitație în rândul fanilor prin postarea unui teaser al noului videoclip, intitulat „XXVIII.III.MMXIX" sau 28/3/2019.

Teaser-ul îi întruchipeză pe membrii formației așteptând să fie executați, cu funii în jurul gâtului, într-o scenă ce simulează imaginea lagărelor de concentrare ale Germaniei naziste. În timp ce cadrele se developează treptat, surprinzând fiecare membru al formației, sunete venite parcă din alte lumi învăluie peisajul sinistru. Clipul piesei „Deutschland" oferă privitorului experiența unei călătorii în care cronologia este eliminată total, cu scopul trecerii în revistă a tuturor momentelor importante din istoria Germaniei.

La 20 ore după ce a fost lansat, videoclipul piesei a depășit 7 milioane de vizualizări pe YouTube. Materialul video a fost lansat joi, printr-un YouTube live-stream, care a fost urmărit de 200.000 de oameni, lucru ce stă mărturie proporțiilor fantastice ale acestui eveniment.

Richard Kruspe, chitaristul Rammstein, a declarat că noul album va fi „mai bogat din punct de vedere al armoniilor şi melodicităţii" și că acesta va fi însoțit de cinci videoclipuri, „Deutschland" fiind primul dintre ele. Fondată în 1994, la Berlin, Rammstein și-a câștigat renumele uneia dintre cele mai apreciate trupe de metal din lume.

Un produs Blogger.