Santana lansează piesa „Los Invisibles” feat. BuikaCarlos Santana, legendarul chitarist, lansează „Los Invisibles", un material incredibil, care celebrează viața, energia și dragostea sub toate formele ei.

Ana Vasilache, 19 martie 2019
Piesa „Los Invisibles" se regăsește pe urmatorul album pe care Santana urmează a-l lansa, „Africa Speaks", marcând, totodată, și colaborarea cu Buika – renumita artista originară din Spania, a cărei voce inconfundabilă a făcut înconjurul lumii. Pentru ca surpriza ce împachetează lansarea piesei să fie completă, Santana alege să lucreze și cu Rick Rubin, faimosul producător american.

În doar 10 zile, Carlos Santana a înregistrat un număr impresionant de piese în studioul lui Rubin din Malibu, împreună cu alți 8 instrumentiști, printre care și Cindy Blackman Santana, soția chitaristului.
Elementul cheie al acestei colaborări îl constituie vocea mistică a Buikăi, ce pare a avea puterea de a invoca forțe aparținând alor lumi. 
 
În ceea ce îl privește pe Santana, acesta celebrează cei 50 de ani de carieră prin crearea unui album care dizolvă orice graniță geografică si desființează toate barierele culturale existente. „Africa Speaks" va fi un material memorabil, o veritabilă opera de artă, dovada de necontestat a unei cariere de legendă.

Pana in prezent, Santana a castigat 10 premii Grammy, 9 dintre ele doar pentru albumul „Supernatural" (lansat in 1999), material ce a mai fost distins si cu trei premii Latin Grammy. De asemenea, acesta a primit si premiul Billboard Century (1996), a fost inclus in The Rock and Roll Hall of Fame (1998), iar in anul 2009 a avut onoarea de a se numara printre putinii artisti distinsi cu Billboard Latin Music Awards' Lifetime Achievement. Conform unui clasament facut de revista Rolling Stone, Santana este cel de-al 15-lea cel mai bun chitarist al tuturor timpurilor. 


Un produs Blogger.