Sean Paul si J Balvin lanseaza piesa „Contra La Pared"Sean Paul, regele incoronat al genului dancehall, premiat la Grammy's si creatorul celor mai mari hit-uri din industria pop, lanseaza „Contra La Pared", o colaborare cu J Balvin, sinonima succesului garantat.
Andrei Didas, 18 martie 2019
Single-ul „Contra La Pared" succeda lansarea pieselor „Shot & Wine" ft. Stefflon Don, „Naked Truth" ft. Jhene Aiko si a hit-ului „Mad Love" ft. Becky G, produs de David Guetta. Noua piesa semnata Sean Paul si J Balvin reda un sunet molipsitor, formulat in corpul unei invitatii de nerefuzat la dans, un adevarat generator de voie buna, ce nu va trece neobservat.

J Balvin este omul momentului, lansand piesa dupa piesa si colaborand cu cei mai in voga artisti ai momentului; superstarul reggaeton pare de neoprit. Cea mai recenta piesa lansata de acesta este „I Can't Get Enough", materialul semnat benny blanco si Tainy, ce integreaza si inconfundabila voce a Selenei Gomez.

Sean Paul a devenit un reper in crearea marilor hit-uri din ultimii doi ani: „Body", featuring Migos, „No Lie", o colaborare cu Dua Lipa, „Rockabye", care a stat timp de noua saptamani in topurile din U.K. si, bineinteles, „Cheap Thrills" feat. Sia, ce a fost nominalizata la Grammy si a ajuns #1 in Billboard. Sean Paul este in mod incontestabil una dintre cele mai usor recognoscibile voci din industria muzicala.

In 2002, „Dutty Rock" (albumul de pe care sunt extrase si hit-urile „Gimme The Light" si „Get Busy") a obtinut doua discuri de platina in S.U.A. si U.K., cu vanzari de peste 3.400.000 de unitati, in timp ce „Temperature", albumul din 2006, a primit 4 discuri de platina. Sean Paul a lucrat cu unele dintre cele mai influente voci din peisajul muzical: Beyonce, Rihanna, Nicki Minaj, Busta Rhymes, Sia, Kelly Rowland, Enrique Iglesias sau 2Chainz. Pe langa talentul si vocea sa unica, Sean Paul este si un compozitor de succes, care a scris piese pentru artistii jamaicani de top, inregistrand acum peste 2,1 miliarde de ascultari la nivel global.

Performante atinse de piesele lui Sean Paul:

Sean Paul „Naked Truth"- 2.6 de millioane de vizualizari intr-o luna
Sean Paul & Major Lazer „Tip Pon It" - 27 de milioane de vizualizari
Sean Paul, David Guetta „Mad Love" - 140 de milioane de vizualizari
Sean Paul „No Lie" ft Dua Lipa - 494 de milioane de vizualizari

Un produs Blogger.