Ariana Grande și Victoria Monét lansează „Monopoly”Ariana Grande continuă să demonstreze lumii că este una dintre cele mai active reprezentante ale genului pop, lansând piesa „Monopoly", o colaborare cu Victoria Monét, la puțin timp după ce a luat cu asalt toate clasamentele muzicale cu albumul „thank u, next".
Andrei Didas, 02 aprilie
Monét a ajutat-o pe Ariana, în calitate de compozitoare, să scrie materialul celui mai recent album al său și a contribuit inclusiv la succesul de necontestat al hit-ului „7 Rings", ce a petrecut opt săptămâni în fruntea clasamentului Billboard Hot 100.

Piesa „Monopoly" vine însoțită de un material video regizat de către Alfred Flores și Ricky Alvarez. Clipul dezvăluie o altă perspectivă și o complet altă abordare, ce se plasează în antonimie cu vizualurile și producțiile lansate de Ariana în trecut, care au dispus de bugete colosale. Videoclipul piesei „Monopoly" este special adaptat pentru social media și le întruchipează pe cele două superstaruri în ipostaze naturale, fără prea multe efecte, cu excepția suprapunerii unor emoji-uri.

Așa cum „7 Rings" o găsește pe Ariana în postura uluitoare de a valorifica genul rap, „Monopoly" îi oferă ocazia de a demonstra că deține și stăpânește această abilitate, pe care artista nu se sfiește a o fructifica.

„Visul meu a fost să fiu – bineînțeles cu nu un rapper, dar mi-am dorit să pun muzica în forma în care rapperii reușesc", a declarat Ariana Grande anul trecut, într-un interviu pentru Billboard.

Ariana și Victoria au început, încă de săptămâna trecută, să ofere fanilor câteva indicii referitoare la marea lansare a „Monopoly", provocând multă agitație în social media. Luând în considerare succesul albumului „thank u, next", piesa „Monopoly" deține toate datele necesare pentru a urca rapid în clasamentele muzicale și pentru a deveni hit.

Un produs Blogger.