Carly Rae Jepsen anunță lansarea albumului „Dedicated"Carly Ray Jepsen revine într-un mare fel – creatoarea hit-ului „Call Me Maybe" (2012) anunță lansarea noului său album, a cărui lansare va avea loc pe 17 mai.
Andrei Didas, 5 aprilie
Imediat după ce ne-a revigorat cu o doză dublă de adrenalină muzicală prin lansarea pieselor „Now That I Found You" și „No Drug Like Me", Carly oferă fanilor vestea lansării materialului „Dedicated" și începerea turneului de promovare al acestuia. 

În vederea susținerii turneului „Dedicated", Japsen a încheiat un parteneriat cu PLUS1, astfel, $1 din fiecare bilet vândut va merge către organizația The Trevor Project, responsabilă cu prevenirea suicidului în rândul reprezentanților LGBT.

Succesul înregistrat de „I Really Like You", single-ul premiat cu disc de platină, a făcut-o pe Carley să lanseze, la un an distanță, „E*MO*TION Side B", un cadou pentru fanii ei, material ce a urcat în topul 10 al iTunes.

Marele hit semnat Carley Ray Jaspen, „Call Me Maybe", a fost #1 în clasamentele iTunes Singles în peste 45 de țări și a vândut 20 de milioane de unități în toată lumea, fiind certificat cu disc de diamant și aducându-i lui Carly două nominalizări la Premiile Grammy, la categoriile „Best Pop Solo Performance" și „Song Of The Year".

Materialul „Dedicated" este deja disponibil pentru pre-comandă pe Spotify: https://carlyraejepsen.lnk.to/Dedicated

Un produs Blogger.