Jessie Reyez și 6LACK lansează single-ul „Imported"Jessie Reyez, renumita artistă originară din Toronto, lansează single-ul „Imported", o colaborare inedită cu rapper-ul 6LACK, care va fi integrată pe următorul album, pe care Jessie îl va lansa anul acesta.
Andrei Didas, 12 aprilie
„Imported" este un duet R&B excepțional, reprezentând și prima lansare din 2019 a lui Reyez, care se deschide prin tumultul versurilor lui 6LACK, ce completează în mod incredibil balada sensibilă și aerată, oferind nuanțe de onestitate brutală și luciditate.

Premiera single-ului a avut loc în cadrul emisiunii Beats 1 Radio, a lui Zane Lowe, iar videoclipul ce îl însoțește a fost lansat la puțin timp după aceea.

Vestea lansării single-ului „Imported" vine în completarea succesului monumental înregistrat de turneul de promovare a EP-ului „Being Human In Public", care a inclus 30 de spectacole sold-out și de reprezentații memorabile în cadrul celor mai importante festivaluri muzicale - Outside Lands, Lollapalooza, AFROPUNK, Made In America și Bonnaroo.

De asemenea, printre performanțele înregistrate de Reyez, se numără și primirea premiului Juno în Canada, la categoria „2018's Breakthrough Artist of the Year", dar și a premiului pentru „2019's R&B / Soul Record of the Year". Jessie Reyez se bucură de reputația celui mai tânăr artist care a colaborat nume precum Eminem, Daniel Caesar, Sam Smith și a ajutat la scrierea hit-ului „One Kiss", semnat Dua Lipa și Calvin Harris.

Un produs Blogger.