Tame Impala lansează single-ul „Borderline"Imediat după ce a confirmat că va face parte din line up-ul festivalului Coachella, Tame Impala (Kevin Parker) a lansat single-ul „Borderline", a cărui premieră a avut loc în cadrul emisiunii Saturday Night Live.
Andreea Olaru, 12 aprilie
„Borderline" reunește în mod magistral sunete distincte, specifice mai multor genuri muzicale și redă o linie melodică hipnotică, ce îți va rămâne instant întipărită în minte.

În completarea lansării, Tame Impala anunță un an plin și participarea la cele mai mari festivaluri ale anului 2019 - Shaky Knees Festival în Atlanta, GA (5 mai), Corona Capital (11 mai), Boston Calling (25 mai), Barcelona's Primavera Festival (31 mai), Glastonbury (26 iunie), Splendour In The Grass (19-21 iunie), Lollapalooza (1-4 august) și multe altele.

La sfârșitul lunii martie, Tame Impala prezenta fanilor „Patience" – primul single lansat după o lungă perioada de pauză, o piesă aparte, un mix controlat între muzica disco, specifică anilor '70, și entuziasmul genului house, al anilor '90, cărora li se suprapune vocea supraomenească a solistului Kevin Parker.

Tame Impala este Kevin Parker. Cel mai recent album al său, „Currents" a fost lansat în 2015 și i-a adus acestuia cea de-a doua nominalizare la Premiile Grammy, certificarea cu disc de aur și un înalt grad de recunoaștere internațională.

„Aproape fiecare piesă extrasă de pe albumul este o declarație revoluționară a talentului lui Parker, ce nu se poate limita, și a reușitelor acestuia în pozițiile de producător, scriitor, compozitor și interpret, reușind să mențină vie esența Tame Impala." – Pitchfork

Un produs Blogger.