Alvaro Soler lansează single-ul „La Libertad" odată cu varianta extinsă a albumului „Mar de Colores"Imaginea pe care Alvaro Soler a reușit să o redea prin lansarea celui mai recent album al său, „Mar de Colores", depășește cu mult limitele geografice ale Europei, atât în ceea ce privește numărul de ascultări, cât și în ocuparea unor poziții fruntașe în clasamnetele muzicale internaționale.
Andrei Didas, 10 mai
Având în vedere succesul incontestabil înregistrat de acest material, Soler lansează acum o nouă variantă a „Mar de Colores", care include „Loca", cea mai recentă lansare semnată Alvaro Soler, „Taro", o piesă cu o mare încărcătură emoțională, nelansată încă, și „La Liberdad", cel mai nou single al artistului de 28 de ani. 

Albumul „Mar De Colores" combină stiluri muzicale diferite, revoluționând ritmurile latine prin amestecul inedit de pop spaniol și folk, hip hop și sunete specifice muzicii clasice. Materialul reușește să exprime versatilitatea lui Alvaro Soler, care se confesează prin muzica și dă glas celor mai intime gânduri, folosindu-se de carisma și umorul caracteristice. 

Spre deosebire de materialul său de debut, care a fost pur experimental, „Mar De Colores" urmează o linie clară. „Cântecele regăsite pe noul album sunt caracterizate de cea mai mare atenție la detalii, însa, în același timp, exprimă un aer degajat și jucăuș. 

Aranjamentele sunt pline de viață – Vreau ca oamenii să se distreze în timp ce le ascultă", declară Alvaro Soler. „La Libertad" este o piesă scrisă în spiritul întregului album, folosindu-se aceeași paletă cromatică, ce integrează o bucurie și stare de bine nemărginite. Noul single lasă vibrațiile pozitive să plutească pe străzile unei lumi mai bune. 

Cu un ritm molipsitor, irezistibil, menținut de un cor antrenant, „La Libertad" îndeamnă ascultătorul la terapie prin dans, încurajând migrarea spre zone ale libertății depline. Cariera lui Alvaro Soler trebuie privită dincolo de numeroasele sale hit-uri de vară. 

Muzicianul de 28 de ani a reușit să dea dovadă de o inteligență muzicală ieșită din comun și să creeze un album care să aducă laolaltă sensibilitatea baladelor și ritmurile molipsitoare ale muzicii latino. 

Încă de la marea lansare a albumului său de debut, „Eterno Agosto" (2015), care reunește piesele „Sofia" și „El Mismo Sol", Alvaro Soler s-a bucurat de un succes fantastic (peste 1,7 milioane de fani au accesat zilnic canalul de YouTube al artistului), ce se va răsfrânge cu certitudine și asupra noii ediții a materialului „Mar De Colores". „Eterno Agosto" a obținut peste 30 de discuri de aur, platină și diamant și trei nominalizări la Latin American Music Awards.

Un produs Blogger.