Lewis Capaldi lansează piesa „Hold Me While You Wait" și anunță lansarea albumului de debutDupă ce a vândut aproape toate biletele pentru turneul său din UK și Irlanda, care va avea loc în 2020, lucru nemaifăcut încă de niciun artist înainte de lansarea albumului, Lewis Capaldi lansează o nouă piesă „Hold Me While You Wait". 
Ana Vasilache, 03 mai

Artistul anunță că albumul său de debut, care va fi lansat pe 17 mai, este disponibil pentru pre-comandă.

Odată cu lansarea materialului „Divinely Uninspired To A Hellish Extent", Lewis Capaldi spune o poveste sfâșietoare, compusă din 12 piese care vor deschide ochii și vor oferi luciditate oricărui om pe care dragostea l-a făcut să sufere.

„Hold Me While You Wait" este o piesă cu infuzii gospel, menită a deveni una dintre preferatele fanilor lui Lewis Capaldi. 

„Este o piesă pe care am scris-o gândindu-mă la incertitudinea acțiunii de a fi într-o relație, în momentul în care partenerul nu este sigur de ceea ce își dorește. Există o neputință iminentă și ambivalentă în momentul în care apare incertitudinea dacă protagoniștii relației vor să mai fie prinși în aceasta sau nu. Pentru mine, asta este definiția disperării", declară Lewis Capaldi.

Înregistrat în peste 18 luni de muncă în studioul din Londra, albumul „Divinely Uninspired To A Hellish Extent" are un titlu ironic și deține puterea de lua locul unui ghid de introducere în tumultul relațiilor de dragoste. Albumul integrează și hit-urile „Grace" și „Someone You Loved", care i-au adus lui Lewis Capaldi reputația uneia dintre cele mai ușor recognoscibile voci ale peisajului muzical actual.

Tracklisting:
Grace
Bruises
Hold Me While You Wait
Someone You Loved
Maybe
Forever
The One
Don't Get Me Wrong
Hollywood
Lost On You
Fade
Headspace


Pre-comandă / Salvează albumul: https://lewiscapaldi.lnk.to/DUHEpreorderPR
Un produs Blogger.