Liviu Teodorescu lanseaza "Asculta"După ce a prezentat publicului întreagă lui "Lista de păcate" formată din 7 piese, Liviu Teodorescu îți spune "Ascultă".
Andrei Didas, 30 mai
Noul single este acea piesă pe care să o asculți pe repeat, care îți cânta sentimentele din suflet atunci când ești la pământ. Scris și produs de Liviu Teodorescu, single-ul te face să simți emoția încă de la primele acorduri, iar ritmul te ridică la dans.

Iertarea de sine poate fi uneori cea mai dificilă. Există posibilitatea ca inconștient să ne temem de iertare, să ne temem să ascultăm cuvintele. Pentru asta există muzică, cea care transmite prin vibrații de sunet cele mai intense mesaje.

"Să asculți scuzele cuiva care te-a făcut să suferi e cel mai greu. Să-l ierți e și mai greu. În piesa asta o fac să sufere și încerc din răsputeri să mă revansez, aducându-i o remorcă întreagă de flori. Dacă vă întrebați cât de reală e povestea, ei bine, toți am trecut prin asta măcar o dată. Eu am trecut sigur." A declarat Liviu Teodorescu.

Videoclipul regizat de Criss Blaziny a fost filmat la Gura Portitei, între Marea Neagră și limanul Golovița din Delta Dunării. Plin de culoare, acesta îl pune pe Liviu Teodorescu între două femei, iar dacă una dintre ele a reușit să îl asculte, veți vedea la final.

Liviu Teodorescu este, cu siguranţă, unul dintre cei mai talentaţi artişti din România, piesele sale au milioane de vizualizări pe YouTube, iar contul lui de Instagram și canalul propriu de YouTube numără peste 500 de mii de urmăritori. Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariţia în cadrul emisiunii concurs „Vocea României". De atunci a lansat numeroase hit-uri și are propriul studio de producție muzicală, LiTE Music. „Gelos", „Ești Piesă", "Obsesie" sau "Lista de Păcate" sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube. 

Un produs Blogger.