Mitză lansează videoclipul „Tare Rău”, alături de Grasu XXL & BTWOkapi Sound și Universal Music România prezintă videoclipul piesei „Tare Rău", cel mai nou single Mitză, o colaborare cu Grasu XXL și BTW.
Andrei Didas, 14 mai
„Tare Rău" este primul single lansat de Mitză după albumul „Născut la Revoluție", pe care l-a prezentat publicului în 2018, atât în format digital, cât și într-un format unic – casetă audio.

Videoclipul, filmat în luna aprilie a acestui an, este regizat de Ionuț Trandafir, regizor care nu se află la prima colaborare cu artiștii Okapi Sound, și a fost filmat one shot, în studioul lui Vladinsky, unul dintre cei mai apreciați pictori din România. Personajul principal din videoclip este actriţa Mădălina Craiu. Piesa a fost produsă de Mitză, muzica este semnată alături de Alexandru Radu și Cristian Pascu (BTW), iar de mix și master s-a ocupat Grasu XXL, la Okapi Sound Studio.

Noul single Mitză poate fi descărcat de pe toate platformele de download disponibile (iTunes, Google Play și nu numai), cât și ascultat direct prin aplicațiile de streaming (Apple Music, Spotify, Google Play Music etc.).

„Născut la Revoluție", al doilea material semnat de Mitză, include un cumul de subiecte și stări prezentate din perspectiva celor care au crescut și copilărit la începutul anilor '90, în perioada următoare Revoluției din '89. Albumul conține nouă piese și doar o colaborare pentru piesa "Nimicuri".

Un produs Blogger.