OneRepublic lansează piesa „Rescue Me"După ce a stârnit o reală isterie în social media prin anunțarea unui nou material, OneRepublic lansează piesa & videoclipul „Rescue Me", scrisă și produsă de către Ryan Tedder și Brent Kutzle.
Andrei Didas, 17 mai
„Rescue Me" este un material revelator, care demonstrează că inovația și performanța se pot atinge atât din punct de vedere muzical, cât și la nivel de mesaj. Noua piesa semnată OneRepublic expune treptat toate întrebările, grijile și frământările unui om a cărui viață depinde de prezența unei persoane anume, de ajutorul, susținerea și confirmarea venite din partea acesteia.

Videoclipul piesei va lăsa pe oricine mut de uimire. Acesta a fost produs de Julia Ochsenreiter și Holly Harding, punerea în scenă a poveștii fiind asigurată de Mack Fisher și coreografia semnată de Sherrie Silver.

Lansarea piesei „Rescue Me" vine într-un moment oportun și reprezintă primul material muzical ce succedă colaborarea dintre OneRepublic și Galantis pentru piesa „Bones" și lansările din 2018 ale trupei – „Connecrion" și „Start Again" feat. Logic.

Un produs Blogger.