Anastasia Sandu lanseaza "ANA"Anastasia Sandu debordează de sinceritate când vine vorba de muzică și sentimentele ce o trimit în lumea frumos conturată, pe nume "ANA". 
Ana Vasilache, 31 mai
Piesa este un amalgam de trăiri intense ce duc inevitabil către cel mai frumos sentiment din lume, iubirea.


"Abia așteptam să scot toată muzică adunată în mine de ceva vreme și mi-am dorit să o fac sincer. Asta este motivul pentru care i-am adăugat piesei un detaliu extrem de personal. De obicei, când spun oamenilor că mă cheamă "Anastasia", toți vor să mă strige "Ana", dar eu nu îi las. Însă sună cel mai frumos din gură celui care m-a inspirat să scriu această piesă, anul trecut. În același timp, piesă are un mesaj sensibil în care cred că se va regăși multă lume pentru că eu cânt despre uitare, dor și ruptura unei relațîi." A declarat Anastasia.

În ceea ce privește producția piesei, această este semnată de Dorian Oswin, alături de care Anastasia Sandu face echipă bună de ceva vreme. Inspirația  pornește de la "Legenda Meșterului Manole" care o zidește pe Ana în semn de sacrificiu pentru creația artistică.

Clipul este realizat de Kobzzon, care a întregit frumos povestea punând-o pe Anastasia Sandu față în față cu o parte din ea. Ana este prima cărămidă din zidul de piese care urmează să fie lansate pe parcursul proiectului.

Anastasia Sandu este cunoscută pentru colaborările cu Fly Project, Nicole Cherry, Puya, Vanotek și Nicoleta Nuca, în materie de producție muzicală și compoziție, iar noul single promite să fie doar începutul drumului unui artist complet în industria muzicală românească.

Un produs Blogger.