Felix Jaehn & Calum Scott lansează single-ul „Love On Myself"Calum Scott, una dintre cele mai sensibile și ușor recognoscibile voci ale peisajului muzical actual, colaborează cu Felix Jaehn, celebrul DJ, producător și compozitor german și lansează single-ul „Love On Myself".
Andrei Didas, 30 iunie
Asocierea celor doi artiști este una mai mult decât spectaculoasă, compatibilitatea lor muzicală fiind exact elementul care completează lista celor mai recente lansări. Felix Jaehn și-a făcut debutul în industrie, în anul 2015 și, din acea clipă, muzica lui a reușit să fie ascultată de peste 3.8 miliarde de ori.

Felix Jaehn și câștigat renumele internațional prin piese precum „Cheerleader", material ce a făcut istorie în clasamentele globale (#1 în peste 55 de topuri, inclusiv în clasamentul Billboard Hot 100, în Statele Unite).

„Ain't Nobody", cel mai cunoscut single al lui Felix, a devenit o senzație globală, care l-a transformat pe acesta într-un superstar. Colaborarea dintre Felix Jaehn și Calum Scott, artistul care a dat naștere hit-urilor „Dancing On My Own" și „You Are The Reason", este doar o mica mostră din noua abordare muzicală a acestuia, care se va regăsi și pe materialul următorului său album.

Un produs Blogger.