Julia Michaels lansează materialul „INNER MONOLOGUE PART 2"Julia Michaels, celebra cântăreață și compozitoare, câștigătoare a numeroase discuri de platină și nominalizată la premiile Grammy, lansează mult-așteptatul material – „INNER MONOLOGUE PART 2".
Andrei Didas, 28 iunie
„INNER MONOLOGUE PART 2" completează magistral lansarea de la începutul anului a materialului „INNER MONOLOGUE PART 1", care a debutat ca #1 in clasamentele iTunes Pop Albums și a atins poziția a 5-a în clasamentul Overall iTunes Albums. Colecția de piese „INNER MONOLOGUE PART 1" integrează și două dintre cele mai mari colaborări din cariera Juliei, „Anxiety" feat. Selena Gomez și „What A Time" feat Niall Horan.

Imediat după ce a însoțit-o pe Pink în turneul american, Michaels a început și primul turneu al carierei sale. După mai multe spectacole sold-out, Julia Michaels a anunțat o nouă serie de concerte, cu scopul de a-și mulțumi fanii dornici de a o vedea interpretând piesele ce au consacrat-o. 

Încă din anul 2015, Julia a dirijat industria pop din spatele scenei, fiind compozitoarea unora dintre cele mai cunoscute hit-uri, lucrând cu artiști precum Justin Bieber și Selena Gomez, până la debut ei ca artist solo, ce a avut loc în anul 2017.

Ascensiunea Juliei a fost una rapidă, tocmai datorită onestității versurilor ei și a naturaleței caracteristice. La nici măcar un an de la debut, Julia Michaels a fost nominalizată la premiile Grammy pentru categoriile „Best New Artist" și „Song of the Year". Piesa „Issues" marchează cel mai bun debut al unui artist din anul 2017, bucurându-se de un succes colosal – multiple certificări cu platină, miliarde de stream-uri și numeroase premii și distincții.

Un produs Blogger.