Madonna lansează single-ul „Dark Ballet"Madonna se ține de promisiunea făcută fanilor și le prezintă single-ul „Dark Ballet", cu doar o săptămână înainte de marea lansare a albumului „Madame X".
Andrei Didas, 08  iunie
„Dark Ballet" este un material incredibil, ce îți rămâne instant întipărit în minte, cu un mesaj puternic, un veritabil semnal de alarmă. Piesa vine însoțită de un material video șocant, ce evocă imaginea unei radiografii sociale, construite din simboluri ce duc cu gândul la rigiditatea normelor religioase, discriminare și limitele impuse liberei exprimări.

„Dark Ballet" este ultimul dintre cele cinci single-uri ce au precedat marea lansarea a materialului „Madame X" – „Medellin" feat. Maluma, „I Rise", „Crave" feat. Swae Lee și „Future" feat. Quavo.

Albumul este disponibil pentru pre-comandă aici: 

Influențat de viața în Lisabona, albumul „Madame X" este o colecție de 15 piese, care celebrează strânsa legătură dintre legenda muzicii pop și muzica latino.

Madonna a anunțat deja turneul „Madame X", care cuprinde o serie de spectacole intime, susținute în teatrele din câteva mari orașe. 

Un produs Blogger.