Mika lansează single-ul „Ice Cream"Mika își bucură fanii cu noi vești – artistul lansează single-ul „Ice Cream" și anunță albumul „My Name Is Michael Holbrook", a cărui lansare va avea loc pe 4 octombrie.
Ana Vasilache, 1 iunie
 Piesa este scrisă într-o zi caniculară. Era cam în ultimele săptămâni înainte de a termina de scris albumul, a cărui creare a durat doi ani. În timpul procesului de scriere a noului material m-am confruntat cu multe probleme, ce mi-au cauzat multă durere, dar acum mă simt senin și liber. Era luna august și mă aflam în Italia. Am vrut să fug la mare sau doar să fac ceva. Am visat la atmosfera de vară, la acea altă persoană ce mi-aș fi dorit să fiu în timpul verii. În schimb, mi-a rămas doar discomfortul pe care căldura verii ți-l lasă. Transpirație, termene limită la muncă, înțepături de albine", declară Mika

„Ice Cream" este expresia unui miraj de vară, ce are rolul de a te face să simți că orice e posibil. Noul single semnat Mika este inspirat de muzica anilor '90, în special de cea a lui George Michael. 

În completarea lansării acestui single, Mika anunță și începerea turneului european, care va integra show-uri excepționale în țări precum Spania, Franța, Elveția sau Italia.

Un produs Blogger.