„Scrum" este cel mai nou single lansat de Ellie WhiteEllie White lanseaza "Scrum", o piesa care descrie momentele dificile prin care doi iubiti trec. Single-ul este compus de Roli, Cristi Pascu, Francesca Ilie si Serban Cazan, iar clipul este regizat de Alex Ceausu.
Ana Vasilache, 05 iunie
„«Scrum» este primul single pe care il lansez anul acesta si sunt foarte nerabdatoare sa ajunga la urechile voastre. Este o piesa fresh, despre o poveste de dragoste care s-a sfarsit. Atunci cand trecutul este singurul lucru care tine impreuna doi indragostiti, este bine ca fiecare sa isi vada de drumul lui, de destinul lui, fara sa priveasca inapoi", declara Ellie.

Ellie White a lansat prima piesa din cariera alaturi de DJ Project, iar impreuna au avut o multime de hituri. Apoi artista a lansat single-uri precum "Sete de noi", "Power of Love" sau "Nu te mai caut". In 2017, Ellie White a lansat single-ul si videoclipul "In mintea mea", o balada despre o relatie incheiata, iar anul trecut aceasta a colaborat cu Tom Novy unul dintre cei mai populari DJ si producatori din lume pentru remake-ul hit-ului "Take it".

Un produs Blogger.