Shawn Mendes și Camila Cabello lansează piesa „Señorita"Shawn Mendes, superstarul de doar 20 de ani, nominalizat la premiile Grammy și câștigător de numeroase discuri de platină, colaborează cu renumita artistă cubaneză, Camila Cabello, și lansează „Señorita".
Andrei Didas, 21 iunie
„Señorita" este un single aparte, ce ascunde într-o structură muzicală minimalistă secretul unei producții impecabile. Piesa este scrisă de Shawn și Camila împreună cu Andrew Watt, Benny Blanco, Ali Tamposi, Charli XCX, Jack Patterson și Cashmere Cat și produsă de către Andrew Watt, Benny Blanco și Cashmere Cat.

Pentru ca lansarea piesei să fie completă, Shawn Mendes și Camila Cabello le prezintă fanilor și un material video inovator și sugestiv, regizat de către Dave Meyers. 

Originar din Toronto, Shawn Mendes este un artist complex, renumit pentru sensibilitatea și delicatețea pieselor sale. Cel de-al treilea album al său, „Shawn Mendes", lansat în luna mai a anului trecut, a reprezentat un succes global – materialul a debutat pe prima poziție în clasamentul Billboard 200, a fost #1 în peste 80 de țări și a reprezentat un fenomen în țări precum Australia, Canada, Mexic, Belgia și Olanda. 

Luând în considerare succesul înregistrat de cel mai recent single semnat Shawn Mendes, „If Can't Have You", colaborarea acestuia cu talentata Camila Cabello – creatoarea piesei „Havana" – va fi fundalul sonor al multor povești de dragoste vara aceasta.

Un produs Blogger.