Soare, rom și o nouă piesă de la Major Lazer și AnittaMajor Lazer și Anitta, frumoasa artistă originară din Brazilia, se asociază cu BACARDI și lansează „Make It Hot", o piesă sexy, de vară, cu un ritm molipsitor, ce nu va fi trecut cu vederea în această vară.
Andrei Didas, 21 iunie
Noua piesă va veni însoțită de un material video inovator, ce reunește unele dintre cele mai mari staruri pe o plajă din Costa Rica.

„Make It Hot" redă o combinație colorată dintre ritmurile dancehall ce poartă semnătura muzicală a proiectului Major Lazer (Diplo și Walshy Fire) și vocea inconfundabilă a Anittei. Conceptul din spatele videoclipului este asigurat de către BACARDI, care și-a asumat pentru prima dată atribuțiile regizorale, creative și logistice. Colaborarea dintre Major Lazer și Anitta este parte a campaniei „Do What Moves You" inițiate de BACARDI, ce pune accentul pe muzică, dans, energie și băutură bună.

Am lucrat cu Major Lazer și în trecut, așa că ne-a fost la îndemână să colaborăm pentru piesa . O pereche de minți creative, un cocktail sau două asigurate de BACARDI și am reușit să dăm naștere unui lucru complet special și memorabil. Abia așteptăm să îl puteți vedea!", declară Anitta.

Eliminând orice granițe existente între genurile reggae, dancehall, hip-hop și electronic, BACARDI a dat mereu startul petrecerii, iar această vară nu este o excepție. Piesa „Make It Hot" reprezintă dovada acestui fapt. Noul material semnat Major Lazer X Anitta poate fi ascultat și descărcat începând de azi, iar videoclipul oficial va fi lansat pe 26 iunie.

Un produs Blogger.