Taylor Swift lansează piesa „You Need to Calm Down"Taylor Swift își calmează fanii odată cu lansarea neașteptată a unei noi piese, „You Need To Calm Down", material ce transmite un mesaj puternic și va fi inclus pe următorul album al superstarului, „Lover".
Andrei Didas, 16 iunie
În completarea noutăților, Taylor a lansat simultan cu piesa și un videoclip, menit a oferi explicații și a încadra într-un context cel de-al doilea single al său, „You Need To Calm Down".

Cu toate că mesajul single-ului sancționează anumite aspecte ale civilizației moderne și face referire la anxietate și la acea furie intensă ce ne controlează viața, linia melodică este una veselă, ușor de reținut și fredonat.

În societatea noastră, am observat o grămadă de oameni ce investesc atât de mult efort și energie în negativism, iar acest lucru m-a făcut să mă gândesc că trebuie să ne calmăm. Unii oameni se stresează prea mult", declară Taylor.

„Lover" este cel de-al șaptelea album semnat Taylor Swift, material ce va conține 18 piese, despre care artista declară: „Sunt foarte romantice. Nu se încadrează doar într-o temă, nu sunt doar piese de dragoste. Poți găsi romantism și în singurătate sau tristețe, în situații conflictuale sau în momentele în care încerci să îți pui viața în ordine".

Un produs Blogger.