Tove Lo ne prezintă single-ul „Glad He's Gone"Tove Lo lansează single-ul „Glad He's Gone", o mostră de pop autentic, căreia i se adaugă notele picante și versurile inteligente, ce constituie semnătura artistei.
Andrei Didas, 31 mai
Cu toții am fost în ambele situații ale unei despărțiri, dar, odată cu dinamismul conversației cu prietenii tăi, îți dai seama cât de bine te simți să îți recuperezi partenerii de crimă în momentul în care îl lași pe idiot în spate", declară Tove Lo.

Artista originară din Stockholm anunță și lansarea celui de-al patrulea album de studio, „Sunshine Kitty", înregistrat între Los Angeles și Suedia, material ce reprezintă un nou capitol pentru Tove, marcat de încredere în sine, înțelepciune și dragoste prietenească.Titlul evocă esența unei „piese despre puterea femeilor, dar este plină de bucurie, pozitivism. Ideea principală este strâns legată și de imaginea unui linx. 

"Această pisică animată (ilustrată și pe copertă) este o extensie a mea și parte din noua mea muzică. Este super drăguță, dar face lucruri prostești, ia parte la bătăi și îi place să se facă praf. Este fix cum simt eu că sună întreg albumul", declară Tove Lo.

Când am făcut eram într-un loc în care îmi ere frică. Avusesem o operație delicată cu doar un an înainte. Cânt de la 14 ani. Am trecut prin această operație în mijlocul vieții mele și am simțit că trebuie să o iau de la capăt. Îmi făceam griji permanent pentru vocea mea. În sfârșit, acum simt că am aterizat în locul potrivit, în care mai sunt schimbări uzuale, dar mă simt mai confortabil știind ca sunt o persoană care ascultă și își așterne inima pe hârtie. Sunt vulnerabilă, dar nu sunt furioasă." – Tove Lo

„Glad He's Gone" este prima mostră a regăsirii artistei, a acceptării de sine și fericirii. Co-produsă de Shellback and Struts, piesa se deschide cu un sunet delicat de chitară, continuând cu un schimb fermecător de roluri și replici între cele două personalități ale lui Tove Lo. 

Un produs Blogger.