X Ambassadors lansează albumul „Orion"X Ambassadors ne introduce într-un univers muzical aparte odată cu lansarea materialului „Orion", un album complex, ce reușește a purta ascultătorul prin toate stările și emoțiile posibile.
Andrei Didas, 15 iunie
Reunind single-uri precum „Boom", „Hey Child" și „Hold You Down", „Orion" conturează o poveste frumoasă, în care muzica primează. „Orion" succedă cel de-al doilea album al trupei, „VHS", lansat în 2015, și a fost produs în colaborare cu artiști precum Ricky Reed și Malay.

Noul material semnat X Ambassadors a fost dezvăluit treptat, totul începând odată cu lansarea single-ului „Boom". Casey Harris, vocalistul trupei, descrie temele principale care compun mesajul piesei ca fiind elementele cheie dintr-un ghid despre cum te poți dispensa de un om care ți-a făcut rău: „A trebuit să mă despart de astfel de persoane de câteva ori și am scris piese datorită acestor experiențe neplăcute. Am avut nevoie să scriu una pentru a-mi reda încrederea, să îmi transform durerea în putere."

Single-ul „Boom" a fost single-ul ce a deschis porțile către povestea albumului „Orion" și a venit în continuarea succesului înregistrat de piese precum „Joyful" și „Don't Stay".

Track List „Orion":

1. HEY CHILD

2. CONFIDENCE (Ft. K. Flay)

3. QUICKSAND

4. BOOM

5. RULE

6. HISTORY

7. RECOVER

8. WASTELAND

9. SHADOWS

10. I DON'T KNOW HOW TO PRAY

11. HOLD YOU DOWN 

Ascultă / Descarcă albumul:
 https://umusic.lnk.to/ORION
Un produs Blogger.