LORA ridică mercurul în termometre cu noul single – E nebună românca
Manifestul verii şi expresia care va face furori de acum înainte. E nebună românca! Lora este pregătită pentru o vară incendiară şi nu putea altfel, decât printr-o explozie de dans şi balans.
Andrei Didas, 5 iulie
Este deja cunoscută ideea conform căreia româncele sunt unele dintre cele mai frumoase femei din lume, dar şi foarte carismatice şi inteligente. Unde mai pui că sunt şi super talentate?! LORA ia frâiele şi vorbeste deschis despre ce înseamnă tiparul femeii secolului 21.

Cu piesa *E nebună românca* încep să conturez potretul femeii pe care eu o consider ideală. Sigură pe ea, deschisă la minte, curajoasă, hotărâtă, independentă financiar şi emoţional, debordând de senzualitate, pentru care fiecare zi este o celebrare a feminității. Sunt într-o etapă în care îmi pot asuma un astfel de mesaj şi acesta este îndemnul meu pentru ELE", declară LORA.

Lora a fost extrem de implicată în procesul creativ al videoclipului, la care a colaborat cu Bruce pentru întregul concept. Bruce este şi cel care a realizat o coregrafie spectaculoasă ce pune în valoare ritmurile piesei. Totul a fost pus în practică de către regizorul Ionut Trandafir iar rezultatul ne face să ne întrebam „E nebună românca?".
Melodia este compusă de Theea Miculescu, iar producţia a fost realizată de către Theea, alături de Lora şi Alex Cotoi.
  
LORA este una dintre cele mai bune voci feminine din România, cu milioane de vizualizări pe YouTube şi hit-uri ca "Rămas bun", "Ne împotrivim", "Singuri in doi", "Cinci", "Până în rai" sau "Soare negru". LORA a lansat în 2018 super hitul "Dor să te ador", alături de Doddy, piesa ce a adunat până în prezent peste 70 de milioane de vizionări pe YouTube. 

La inceputul anului, Lora a lansat cel mai recent single "Tu şi ea", iar în luna aprilie a acestui an, artista ne-a prezentat noul său album – "Despre demoni şi iertare", al doilea material discografic din cariera solo, care a fost evidentiat printr-un concept inedit; încă de pe copertă o putem regăsi în două ipostaze; Lora – cea creată de media, reprezentată de blondă şi Laura – cea care reprezintă conştiinţa (bruneta). Parcurgând şi tracklisting-ul materialului, cele două laturi sunt evidenţiate şi prin cele 13 melodii, de la hituri ca „Rămas bun" sau „Cinci", până la piese noi ca „Te rog" sau „Îmi cer iertare".

Un produs Blogger.