Sam Fender lansează single-ul „Will We Talk?" și anunță data de lansare a albumului „Hypersonic Missiles"Sam Fender ne deschide ochii și ne pregătește pentru aventurile unei iubiri efervescente, de vară, odată cu lansarea single-ului „Will We Talk?".
Andrei Didas, 5 iulie
„Will We Talk?" este o piesă incredibilă, care îmbină elemente musicale rock'n'roll cu un sunet de chitară actual și inovator, ce recreează perfect amprenta muzicală a lui Sam Fender. „Will We Talk?" este o piesă molipsitoare, care a devenit aproape instant una dintre preferatele fanilor artistului de 25 de ani.  

„Hypersonic Missiles" este albumul de debut al unuia dintre cei mai promițători artiști britanici. Materialul care va fi lansat curând a fost scris, înregistrat și produs chiar de Fender, împreună cu prietenul său, Bramwell Bronte, în studioul propriu.

Sam Fender este un talent rar – un muzician originar din nordul Marii Britanii, ce a reușit să influențeze viețile oamenilor ajutat doar de o chitară, o voce aproape viscerală și un talent imens.

Poveste din spatele albumului „Hypersonic Missiles" se naște dintr-o simplă afirmație: „Nu am răspunsuri, doar întrebări...", declară Sam Fender.

Un produs Blogger.