„Tu perdicion", daca nu asculti cel mai nou single semnat Isasi B. feat. Yarisis & Bella SantiagoHOT, HOT, HOT! Asa este cea mai noua piesa lansata de B. Isasi, solista trupei Mandinga. 
Andrei Fer, 10 iulie
Frumoasa artista de origine spaniola a facut echipa cu filipineza Bella Santiago si Yasiris, una dintre cele mai fresh voci ale Republicii Dominicane, pentru „Tu perdicion", o piesa cu versuri in limba spaniola, ritmuri caliente, vibrante, insotita de un videoclip sexy, regizat de Silviu Mindroc.

Dupa ce in 2013 a participat la „Vocea Spaniei" si in 2016 la „Vocea Romaniei", Barbara Isasi s-a alaturat trupei Mandinga si a lansat piese precum „Arquitectura", „Besame" si „Soy de Cuba". In 2018 a cucerit publicul cu interpretarea sa extraordinara a personajul Christinei Aguilera din musical-ul „Burlesque" din marea finala a emisiunii „Te cunosc de undeva" si a castigat sezonul 13 al concursului. In primavara a lansat alaturi de Mandinga „Provocador", o piesa senzuala, cu ritmuri latino si un videoclip incitant, filmat pe strazile Cubei.

Yasiris (Alba Yasiris Almonte Díaz) s-a nascut in Republica Dominicana, iar in 2017 a participat la concursul "Gana Con Tu Voz" si a castigat finala la Madrid. Anul trecut a lansat piesa de debut, "Hasta Manana (Mmm)", alaturi de Ilinca, artista care a reprezentat Romania la Eurovision Song Contest 2017. Filmat in Javea, clipul dezvaluie un paradis plin de culoare, care se se imbina cu ritmul piesei si vibe-ul pozitiv. In februarie, Yasiris a colaborat cu Juan Magan, Mohombi si Hyenas pentru "Claro Que Si", hit care la scurt timp dupa lansare a ajuns in fruntea topurilor muzicale din Romania si a adunat milioane de vizualizari si stream-uri pe platformele digitale. Cateva saptamani mai tarziu a lansat „Dame" alaturi de Hyenas.

Bella Santiago s-a facut remarcata in 2016 in cadrul show-ului „Romanii au talent" prin interpretarile exceptionale ale unor piese precum "I Will Always Love You", "Hello" si "Drunk In Love". La inceputul anului 2017, artista a lansat primul single si videoclip din cariera sa solo, „Unpredictable", piesa produsa in studiourile HaHaHa Production. Apoi, in septembrie, incepe colaborarea cu trupa Jukebox si lanseaza piese precum "Vocea ta" si "Auzi cum bate", iar un an mai tarziu, impreuna cu trupa, participa la Selectia Nationala Eurovision 2018. La finalul lui 2018, frumoasa filipineza este desemnata marea castigatoare X Factor. Artista a reusit in finala sa cucereasca atat juratii „X Factor", cat si publicul cu piesele „Fata verde" si „Cine m-a facut om mare", dar si cu un mash-up format din hiturile celebrei Beyonce.

Un produs Blogger.