Lana del Rey lansează single-urile „Fuck It I Love You" și „The Greatest"


Cu doar o săptămână înainte ca albumul „Norman Fucking Rockwell!" să poată fi ascultat de fanii de pretutindeni, Lana del Rey surprinde pe toată lumea cu o lansare dublă – single-urile „Fuck It I Love You" și „The Greatest".
Andrei Didas, 23 august
Pentru ca surpriza artistei să fie completă, cele două piese sunt prezentate împreună, printr-un videoclip ce integrează cele mai importante teme exploatate de Lana de-a lungul carierei sale – aerul californian, tonomatele vechi, siluetele masculine care îți taie respirația, verile neclare și simbolismul anilor '50.

Odată cu lansarea materialului video al single-urilor „Fuck It I Love You" și „The Greatest", Lana del Rey pare să se fi dispensat de aura melancolică specifică perioadei „summertime sadness", părând mult mai relaxată și zâmbitoare alături de culturistul Rich Lee.

Cu un aer fresh și o nouă perspectivă muzicală, Lana del Rey promite fanilor o experiență diferită, care va veni odată cu lansarea din 30 august a albumului „Norman Fucking Rockwell!". Noul material este produs de către Jack Antonoff, care a colaborat și cu Taylor Swift pentru albumul „Lover", și succedă lansarea din 2017 a albumului „Lust for Life".

Ascultă / Descarcă „Fuck It I Love You": 
https://umusic.lnk.to/FuckitIloveyou

Ascultă / Descarcă „The Greatest": 

https://umusic.lnk.to/TheGreatest

Un produs Blogger.