„Nu te mai recunosc": AMNA revine cu o piesa sensibila, un indemn la a iti asculta inimaAsa cum ne-a obisnuit, in fiecare marti, AMNA isi surprinde publicul cu piese noi sau reinterpretari ale celor mai recunoscute hituri. 
Andrei Didas, 14 augus
De data aceasta, artista lanseaza pe canalul sau de YouTube o piesa emotionanta: „Nu te mai recunosc". Compus de catre artista, single-ul este al doilea episod muzical dintr-o serie formata din patru piese inspirate atat din viata AMNEI, cat si a oamenilor ce o inconjoara.

Este o piesa pe care am scris-o acum un an, intr-o anumita perioada a vietii mele, moment in care sunt sigura ca multe dintre femei s-ar putea regasi. Asadar, este despre mine, dar totodata este si despre tine, actuala sau viitoare mamica. Este despre noi, femeile! Sunt foarte bine acum, timpul le rezolva pe toate. Am lansat piesa «Nu te mai recunosc» ca un semnal, pentru constientizarea importantei comunicarii in relatia de cuplu, inclusiv atunci cand apare un copil", marturiseste artista.

AMNA a cucerit publicul cu piese precum „Tell Me Why", „In oglinda" (feat. Robert Toma) si „Arme" (feat. What's UP), care au reusit sa stranga milioane de vizualizari pe YouTube si sa ajunga in topurile radiourilor din Romania. Anul acesta, artista a lansat „De Cate X Vrei Tu" si a colaborat cu Robert Toma pentru „Aproape cel mai departe". Apoi a lansat „Ce ramane de facut", feat. KEED de la Satra B.E.N.Z., iar la finalul lui martie piesa „Banii", alaturi de Dorian Popa. 

La inceputul verii, artista a colaborat cu Edward Sanda pentru single-ul si clipul „Milioanele de suflete", iar de sase luni posteaza saptamanal pe canalul sau de YouTube cover-uri precum „Un  actor grabit", „Tu n-ai avut curaj", „A fost iubire", „Mai frumoasa", dar si creatii proprii precum „Mama" si „14 Februarie".

Un produs Blogger.