(P) Mayhem la Rockstadt Extreme Fest 2020, care va avea loc in perioada 30 iulie – 02 augustMayhem, pionieri ai black metal-ului norvegian si una dintre cele mai controversate formatii metal din lume, sunt noua confirmare pentru Rockstadt Extreme Fest 2020, care va avea loc in perioada 30 iulie – 02 august 2020, pe terenul de Biatlon de la baza Cetatii Rasnov.
Ana Vasilache, 16 august
Mayhem sunt un nume care si-a lasat puternic amprenta asupra acestui gen muzical la nivel international si care a influentat evolutia scenei metal in general, in special datorita inclinatiei formatiei spre o continua experimentare (tendinta ce a marcat cariera trupei dupa 1993).

Contributiile Mayhem nu au trecut neobservate, grupul primind pentru ultimul album lansat, „Ordo Ad Chao” („Order to Chaos”), premiul „Spellemannprisen” la categoria „Best Metal Album” (echivalentul norvegian al premiilor Grammy).

Recent, Mayhem a anuntat lansarea unui nou album, „Daemon”, programata pentru finalul lunii octombrie 2019.

Mayhem intregeste seria numelor deja anuntate pentru editia 2020 a Rockstadt Extreme Fest: Despised Icon (CA), Kataklysm (CA), Death Angel (SUA), The Black Dahlia Murder (SUA) si Rotting Christ (GR).

Abonamente Rockstadt Extreme Fest 2020 sunt deja disponibile online, exclusiv pe iabilet.ro.

Pentru Rockstadt Extreme Fest 2020 vor fi disponibile si bilete pe zi, la pretul de 220 lei/ buc., ce vor fi puse in vanzare incepand cu 29.06.2020.

Copiii cu varste de pana la 12 ani vor avea acces gratuit in interiorul festivalului daca vor fi insotiti de un parinte sau tutore legal cu abonament sau bilet valid.

Facebook event Rockstadt Extreme Fest 2020:
Un produs Blogger.