Randi lansează un nou proiect internațional: Hotel ParadiseRandi și Famous Production lansează Hotel Paradise: un duo româno – american electric format din Rina și DJ Bianca Linta. 
Andrei Didas, 05 august

Piesa de debut, Could I, are un sound electronic, echilibrat de sensibilitatea pop a interpretei, Rina, care oferă o notă senzuală și nostalgică piesei, prin vocea sa. Observațiile contemporane ale versurilor, combinate cu imaginea vintage a clipului și sound-ul de club reprezintă o îmbinare contrastantă ce oferă expresivitate piesei. 

Could I este compusă de Randi, care este convins că Hotel Paradise are potențialul de a cuceri piața internațională a muzicii. 

"Odată cu succesul piesei Kalinka de la Morandi, care a cucerit topurile în peste 22 de țări europene, mi-am întors atenția din nou asupra pieței muzicale din afara țării. Am multe idei de piese în engleză și cum nu se potrivesc toate pentru proiectul Morandi, m-am decis să lansez un alt proiect muzical destinat atât românilor, dar și pieței muzicale internaționale. Cred că Rina și Bianca sunt două artiste cu mare potențial, iar Hotel Paradise poate cuceri scena internațională." a declarat Randi

Hotel Paradise este o alăturare nouă a două nume familiare. Rina este cunoscută datorită participării la X Factor și pentru colaborările cu artiști de top de la noi, precum Randi, Shift, Alina Eremia și Nicole Cheryy. Bianca Linta și-a început cariera în 2009, când DJ-ul newyorkez UncleTone, faimos pentru petrecerile sale din NY, a descoperit-o și a încurajat-o să stea în spatele platanelor. Acum a ajuns cunoscută pe scena cluburilor americane și europene, prin mixurile și cântecele sale. 

Cele două artiste și-au unit forțele sub îndrumarea lui Randi și au decis să creeze grupul Hotel Paradise, o fuziune reușită între vibe-ul vintage de girl group și sunetele contemporane ale junglei urbane. Muzica lor combină beat-uri electro cu influențe pop și R&B.

Un produs Blogger.