ADDA lanseaza „Ce Am Cu Tine", primul single ce se va regasi pe albumul „Arta, Viata si Iubire"


ADDA lanseaza  „Ce Am Cu Tine", o piesa emotionanta cu un videoclip sensibil, ce se va regasi pe primul album din cariera al artistei care urmeaza sa fie disponibil din aceasta toamna pe platformele digitale. 
Andrei Didas, 25 septembrie
Ca o declaratie de dragoste, „Ce Am Cu Tine" este o piesa sincera, inspirata din trairile artistei, dar si din iubirile care au durat o viata. Muzica si textul single-ului „Ce Am Cu Tine" sunt compuse de catre ADDA si Alex Cotoi, iar la vioara artista l-a avut alaturi pe Vlad Mazarel.

„Piesa «Ce Am Cu Tine» are un mesaj pozitiv, emotionant, ce are in spate o poveste de viata. Oricat de grele ar fi incercarile, in momentul in care esti intr-un cuplu, si il iubesti cu adevarat pe cel de langa tine, rezistati impreuna si puteti fi fericiti pana la adanci batraneti", marturiseste artista.

Regia videoclipului a fost realizata de SAN, conceptul clipului a fost gandit de ADDA, iar productia video a fost asigurata de Catalin Rizea si Radu Selaru. Din echipa de creatie au mai facut parte Cristian Buca (make-up artist), Ilina Dumitru (hairstylist), Ely Adam si Ana Maria Prelipcean (styling).

Artista si compozitoare originara din Targu Mures, ADDA a scris versuri inca din adolescenta, insa nu s-a asteptat niciodata ca piesa ei, „Minti murdare", urcata pe YouTube de un coleg, sa ii deschida drumul in lumea muzicii. Deoarece mesajul ei a ajuns la atat de multe suflete, ADDA a inceput sa fie urmarita de mii de oameni in online. A crezut in visul ei si a muncit constant, iar astazi are propria casa de productii, Baladda Records, locul unde iau nastere toate piesele pe care le lanseaza.

La inceputul anului 2019, ADDA a lansat o campania intitulata „CupidonAdda", unde a ales povestile a 8 cupluri destramate pentru a le compune cate o melodie cu scopul de a-i impaca cu partenerii lor. In mai, ADDA a lansat piesa „Nouras", urmata de „Gura Lumii", single cu un mesaj puternic despre acceptare si toleranta, insotit de un clip controversat despre acceptare si iubire.

Un produs Blogger.