ADDA lanseaza „Intro Arta, Viata si Iubire”, primul material dintr-o serie de 12 piese noi


ADDA lanseaza  „Intro Arta, Viata si Iubire", material muzical ce se va regasi pe primul album din cariera al artistei ce urmeaza sa fie disponibil pe platformele digitale din aceasta toamna. 
Andrei Didas, 19 septembrie
Pline de sensibilitate, versurile te transpun intr-o calatorie a creatiei, in care emotiile si muzica impart acelasi glas. Textul este scris de catre artista, muzica este realizata de catre ADDA impreuna cu Producadoru si Bogdan Marinescu, la vioara l-a avut alaturi pe Vlad Mazarel, iar piesa este produsa in studiourile Baladda Records.

Azi incepe povestea  «Arta, Viata si Iubire». Timp de un an, in fiecare luna, vom scrie impreuna cate un capitol. Am scris si am cantat cu sufletul. Toate piesele de pe album sunt inspirate din viata mea si din trairile mele. Imi doresc mult sa simtiti fiecare poveste asa cum o simt eu. Vreau sa va ofer si voua bucuria, dragostea, motivatia si speranta pe care le-am simtit eu cu fiecare cantec. Imi doresc sa fiu emotie pentru voi – fiecare cuvant si nota. Totul a fost creat din inima pentru inimi! Va multumesc! Cu drag, Adda", marturiseste artista.

Regia videoclipului a fost realizata de SAN, conceptul clipului a fost gandit de ADDA, iar productia video a fost asigurata de Catalin Rizea si Radu Selaru. Din echipa de creatie au mai facut parte Cristian Buca (make-up artist), Ilina Dumitru (hairstylist), Ely Adam si Ana Maria Prelipcean (styling).

Artista si compozitoare originara din Targu Mures, ADDA a scris versuri inca din adolescenta, insa nu s-a asteptat niciodata ca piesa ei, „Minti murdare", urcata pe YouTube de un coleg, sa ii deschida drumul in lumea muzicii. Deoarece mesajul ei a ajuns la atat de multe suflete, ADDA a inceput sa fie urmarita de mii de oameni in online. A crezut in visul ei si a muncit constant, iar astazi are propria casa de productii, Baladda Records, locul unde iau nastere toate piesele pe care le lanseaza.

La inceputul anului 2019, ADDA a lansat o campania intitulata „CupidonAdda", unde a ales povestile a 8 cupluri destramate pentru a le compune cate o melodie cu scopul de a-i impaca cu partenerii lor. In mai, ADDA a lansat piesa „Nouras", urmata de „Gura Lumii", single cu un mesaj puternic despre acceptare si toleranta, insotit de un clip controversat despre acceptare si iubire.

Un produs Blogger.