Celine Dion, fără machiaj în noul său videoclip. Vezi când va concerta artista în România


Cântăreaţa canadiană Celine Dion, în vârstă de 51 de ani, a apărut nemachiată în noul său videoclip, „Imperfections/Imperfecţiuni“, piesă care face parte de pe albumul pe care artista îl va promova printr-un turneu, care va ajunge şi în România anul viitor.
Andrei Didas, 27 septembrie
Celine Dion a ales ca în noul său videoclip, „Imperfections“, să arate o parte a ei nemaivăzută până acum.  Artista şi-a dorit să apară complet nemachiată, lăsându-şi la vedere imperfecţiunile de care e conştientă, scrie Daily Mail.   

Pe parcursul clipului video, cântăreaţa canadiană schimbă mai multe ţinute în timpul unei şedinţe foto într-un studio – o rochie neagră cu mâneci bufante şi trenă, rochie albă cu umerii goi şi un costum în dungi şi buline.   Ulterior, artista cu cinci premii Grammy se întoarce în cabina de probă şi îşi îndepărtează întreg machiajul, după care îşi arată chipul în prim-plan.   „Am propriile mele imperfecţiuni, am propriile mele cicatrici de ascuns“, sunt două dintre versurile celui mai nou single al vedetei.

Videoclipul alb-negru este al piesei care face parte din viitorul său album, care se va numi „Courage“, şi care este primul album al lui Celine Dion cântat integral în engleză după şase ani.

Cel mai nou album al artistei şi primul în limba engleză din ultimii şase ani, „Courage“, va fi lansat pe 15 noiembrie, turneul de promovare a albumului urmând a ajunge în peste 100 de oraşe din întreaga lume. „Courage World Tour“ marchează de altfel şi primul ei turneu în Statele Unite din ultimii 10 ani.

Celine Dion este unul dintre cei mai recunoscuţi, respectaţi şi de succes artişti din industria muzicală. A câştigat numeroase premii până la vârsta de 18 ani, a dominat clasamentele pop în anii '90 şi a vândut aproape 250 de milioane de albume în cei peste 35 de ani de carieră. Artista are în palmares două premii Oscar, cinci premii Grammy şi un premiu Billboard „Icon Award“, acordat recent pentru întreaga carieră.   

Celine Dion a lansat de curând trei noi piese, „Imperfections“, „Lying Down“ şi „Courage“, care vor putea fi ascultate live în timpul concertului de la Bucureşti. Fanii artistei o vor putea acompania şi la hiturile care au făcut-o atât de cunoscută, precum „My Heart Will Go On“, „A New Day Has Come“, „Because You Loved Me“, „It’s All Coming Back to Me“.    Cântăreaţa Céline Dion, născută pe 30 martie 1968, în Charlemagne, regiunea Quebec, provine dintr-o familie cu 14 copii. 

A devenit celebră pe plan internaţional după ce a câştigat finala concursului Eurovision în anul 1988, concurând pentru Elveţia. După mai multe albume cu melodii cântate în limba franceză, a semnat un contract cu casa de discuri Epic din Statele Unite şi, începând din 1990, a lansat piese şi în limba engleză, care au ajutat-o să devină vedetă de talie mondială.   

La începutul anului 2016, Celine Dion a trecut printr-un moment extrem de delicat după ce soţul ei, René Angélil, a murit din cauza cancerului la vârsta de 74 de ani. Cei doi s-au căsătorit în 1994, când artista avea 26 de ani, iar el i-a devenit nu doar soţ, ci şi mentor şi manager. Ei au avut împreună trei copii - René Charles, în vârstă de 15 ani, şi gemenii Eddy şi Nelson, în vârstă de şase ani.

Celine Dion va susţine pe 29 iulie 2020 primul concert în România, la Bucureşti, ca parte a turneului „Courage World Tour“. Detalii despre locaţia evenimentului şi despre bilete vor fi dezvăluite în curând. Artista va urca pe scena de pe Arena Naţională. 

Un produs Blogger.