Jonas Blue & HRVY aduc vara înapoi odată cu lansarea videoclipului piesei „Younger"


S-a lansat videoclipul piesei „Younger", colaborarea incendiară dintre Jonas Blue și HRVY, cunoscutul star pop, ce a animat și electrizat atmosfera acestui sfârșit de vară.
Andrei Didas, 25 septembrie
Clipul redă pulsul orașului Malibu, mai exact cel al unei veri eterne, presărate de petreceri exuberante, în compania celor mai influenți oameni. În cadrul materialul video al piesei „Younger" apare și Sommer Ray, modelul fitness și senzația Instagram.

Regizat de către Daniel Carberry (Justin Bieber, Usher, Thirty Seconds to Mars & Bruno Mars), clipul nu face decât să pună în scenă suflul tinereții și să aducă la viață o suită de calități ce însoțesc această trăsătură.

„Younger" feat. HRVY este compusă de Jonas Blue și de Sam Roman, alături de care renumitul DJ a colaborat și pentru hit-urile „Mama", „Rise" și „Polaroid". Într-o eră în care carierele și renumele artiștilor se clădesc cu greu, traseul lui Jonas Blue s-a bucurat de o ascensiune fulminantă, al cărui apogeu a fost marcat de lansarea albumului său de debut, „Blue".

Un produs Blogger.