Alexandra Tanasoiu si Pacha Man lanseaza „Noi doi”


Dupa ce a cucerit publicul in cadrul X Factor, Alexandra Tanasoiu si Pacha Man lanseaza „Noi doi", o piesa despre o iubire pasionala, aproape „toxica", care rezista in fata fiecarui obstacol.
Andrei Didas, 16 octombrie
„«Noi doi» este despre iubire, cel mai puternic sentiment din lume. Ma bucur enorm ca am putut lansa aceasta piesa, care a pornit de la o simpla idee si o linie muzicala, create chiar la mine in apartament. Am avut o echipa minunata care m-a sustinut pana la capat: Oxi Cristian, Pacha Man si Cat Music Romania. Sper sa va placa!", spune Alexandra Tanasoiu.

Fosta membra a trupei XoXo, Alexandra Tanasoiu s-a facut remarcata in cadrul editiei X Factor din 2014. Ii place sa scrie versuri si sa calatoreasca si si-ar dori sa colaboreze cu artisti precum Delia, What's UP, Andra, Cabron si Marius Moga. In urma cu un aproape doi ani, Alexandra a lansat prima piesa din cariera solo, „Nu te-am uitat", urmata de „Dor de vara", un single scris la malul marii, „Dor de vara" a venit din inspiratia peisajului: marea, plaja, soarele si, nu in ultimul rand, gasca de prieteni.

Pacha Man este cel unul dintre cei mai populari artisti reggae si hip-hop din Romania, cu o experienta de peste 16 ani in industria muzicala autohtona si nu numai. De-a lungul timpului, Pacha Man a colaborat cu cei mai influenti artisti de pe scena de hip-hop a Romaniei – B.U.G. Mafia, Parazitii, Zale, Cedy2k, DOC, Deliric, El Niño, dar si cu cei mai apreciati artisti pop ai ultimilor ani: Smiley, Stefan Banica Jr., Alex Velea, Corina, Brighi si nu numai. 

Un produs Blogger.