ADDA lanseaza „Rasarit", single ce se va regasi pe albumul „Arta, Viata si Iubire"


ADDA lanseaza „Rasarit", a treia piesa ce se va regasi pe primul album din cariera artistei care urmeaza sa fie disponibil din aceasta toamna pe platformele digitale. 
Andrei Didas, 21 noiembrie

Muzica si textul single-ului „Rasarit" sunt compuse de catre ADDA si Viky Red, iar la bass artista l-a avut alaturi pe Vlad Manolache.

Artista si compozitoare originara din Targu Mures, ADDA a scris versuri inca din adolescenta, insa nu s-a asteptat niciodata ca piesa ei, „Minti murdare", urcata pe YouTube de un coleg, sa ii deschida drumul in lumea muzicii. Deoarece mesajul ei a ajuns la atat de multe suflete, ADDA a inceput sa fie urmarita de mii de oameni in online. A crezut in visul ei si a muncit constant, iar astazi are propria casa de productie, Baladda Records, locul unde iau nastere toate piesele pe care le lanseaza.

La inceputul anului 2019, ADDA a lansat campania intitulata „CupidonAdda", unde a ales povestile a 8 cupluri destramate pentru a le compune cate o melodie cu scopul de a-i impaca cu partenerii lor. In mai, ADDA a lansat piesa „Nouras", urmata de „Gura Lumii", single cu un mesaj puternic despre acceptare si toleranta. In septembrie, a lansat intro-ul ce anunta primul material discografic al artistei, urmat de „Cum doare o inima" si „A fost Odata Ca-n Povesti".

Un produs Blogger.