Billie Eilish lansează single-ul „everything i wanted"


După ce a revoluționat din temelii concepția universală asupra peisajului muzical actual, Billie Eilish continuă acest demers, început prin lansarea albumului său de debut, „WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?", și le prezintă fanilor de pretutindeni o nouă piesă, „everything i wanted".
Andrei Didas, 14 noiembrie
Înregistrat în Highland Park, în studioul construit în propria casă, noul material este compus de Billie Eilish și FINNEAS, fratele mai mare și colaboratorul superstarului de 17 ani, fiind un tribut adus relației indestructibile existente între cei doi.

Această piesă este specială pentru că eu și fratele meu am scris-o unul despre celălalt. Indiferent de întâmplările la care suntem supuși, noi am fost și vom fi mereu acolo unul pentru celălalt, făcând ca totul să fie mai bine", declară Billie.

„everything i wanted" este lansată spre finalul anului 2019, un an plin, ce a reprezentat, cu certitudine, o perioadă cu un impact colosal, care i-a schimbat viața lui Billie pentru totdeauna. Billie Eilish poate fi numită fără ezitări artistul anului, realizare marcată prin lansarea albumului „WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?", care a debutat pe prima poziție în clasamentul Billboard 200 și integrează hit-ul „bad guy" – 3 miliarde de ascultări, #1 în Top 40 radio.

Cât despre primul material full-length lansat de Billie, acesta a fost cel mai bine vândut album din 2019 și desemnat cel mai mare succes înregistrat de un artist debutant deceniul acesta. De curând, Billie Eilish a devenit prima artistă din istorie cu 4 single-uri regăsite în primele 10 poziții ale clasamentului Billboard Alternative Songs.

Un produs Blogger.