Natalia Barbu lanseaza „Totul si nimic” - Muzzix

Post Top Ad

Responsive Ads Here
1579098335-504

Natalia Barbu lanseaza „Totul si nimic”

Share This

Dupa piese precum „Din amintiri", „Ai plecat", „Mama" si „Noi doi", Natalia Barbu revine cu o noua melodie cu un videoclip ce se remarca prin peisaje spectaculoase si look-ul diafan, plin de culoare al artistei. 
Andrei Didas, 19 noiembrie
Muzica piesei „Totul si nimic" este compusa de catre artista, iar versurile sunt scrise de catre Natalia impreuna cu Nicoleta Brinza.

Piesa asta s-a nascut din tristetea mea si dorinta de a-mi exprima ce simt. Cumva m-am conectat si la plecarea mamei mele in lumea ingerilor, la ce s-a intamplat si se intampla in jurul meu. Este o piesa care incearca sa ajunga la sufletul nostru, acolo unde e pur, curat si unde exista iubire, acolo unde suntem una cu universul, unde suntem totul si nimic!", marturiseste artista.

Originara din Republica Moldova, Natalia Barbu a mostenit talentul si pasiunea pentru muzica de la mama sa, intepreta Ana Barbu. De-a lungul timpului, artista si cantautoarea a lansat albume precum „Intre ieri si azi", „Zbor de Dor", „Fight – Best of Natalia Barbu" si single-uri precum „Ingerul meu", „Fight", „I feel so good", „Wanna Live My Life", „Iubire cu aroma de cafea" si multe altele.