Noua piesă lansată de Randi se numește „Dependent" - Muzzix

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Noua piesă lansată de Randi se numește „Dependent"

Share This


Cu „Dependent” Randi continuă seria de piese „Sunete urbane”, un proiect muzical prin care artistul își dorește să experimenteze sound-uri noi. Proiectul a debutat la începutul acestui an cu piesa „2 Anonimi”, realizată în colaborare cu Shift și Rina. Fanii lui Randi au descoperit, odată cu acest proiect, o nouă față a artistului.

Dependent” este o piesă cu un sound diferit față de ceea ce lansez eu de obicei, având accente underground. Piesa vorbește despre o atracție irezistibilă, fizică și metafizică, dincolo de vorbe și bariere. Descrie o iubire intensă, o conexiune sufletească ce îi mistuie pe cei doi îndrăgostiți. Ritmul piesei este dansant, sexi, intim și cred că persoanele care au iubit se vor regăsi în starea piesei. Spune Randi

„Dependent” este o piesă de stare și contemplare, care vorbește despre starea de „dependență” pe care ți-o dă iubirea. Sound-ul piesei este luminos și pozitiv și te face să dansezi cu persoana iubită. Sentimentul care rămâne după ce o asculți este că „dependent” chiar dă dependență.

Videoclipul păstrează tonul urban al piesei, fiind realizat în întregime de către echipa Famous Production. 

Odată cu această lansare, Randi încheie un an fructuos, în care s-a aflat în fruntea topurilor celor mai difuzate piese din România, cu piesa „Inimi”. Artistul a lansat în 2019 o mulțime de piese și materiale video pe canalul de YouTube Famous Production, precum și o nouă piesă Morandi, „Professional Liar”. 

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here