Edward Sanda si Amna lansează o piesă magică de CrăciunCrăciunul nu ar fi la fel fără piese de sezon și Edward Sanda & Amna vin cu un cadou pentru ascultătorii lor: o piesă de sărbători, „Primul Crăciun lângă tine”. Vocile lor calde, care se îmbină perfect, ne vor face perioada sărbătorilor mai plăcută.

„Primul Crăciun lângă tine” este compusă de Amna și Edward Sanda în studiourile Famous Production. Este o piesă caldă, pozitivă, care ne binedispune și ne introduce în spiritul sărbătorilor.

Cei doi artiști nu sunt la prima colaborare: aceștia au mai lansat o piesă împreună, Milioanele de suflete, care s-a bucurat de reacții pozitive din partea fanilor.

"Ca de fiecare dată, este o plăcere să lucrez cu Edward, cu această piesă am făcut magie în studio. Edward mi-a devenit între timp unul dintre cei mai buni prieteni și cu siguranță vom mai colabora și pe viitor." spune Amna

Sper ca „Primul Crăciun lângă tine” să vă facă sărbătorile mai frumoase prin energia pozitivă pe care o transmite. Mă bucur că am colaborat din nou cu Amna și sperăm să vă placă rezultatul. Spune Edward

Un produs Blogger.