„Dacă”: ADDA lansează o piesă nouăPregătiți de încă o piesă de suflet? ADDA lansează „Dacă", un nou episod muzical care se regăsește pe materialul „Artă, viață și iubire", album ce urmează să fie disponibil anul acesta.

Versurile poartă semnătura ADDEI, iar piesa este un îndemn încurajator și sincer adresat tuturor celor care nu cred suficient în ei și păstrează mereu o teamă în suflet. În plus, „Dacă" este un single emoționant ce are în spate o poveste de iubire. Îndrăgita artistă a scris această piesă pentru soțul ei, Cătălin, atunci când a cerut-o în căsătorie. Piesa transmite un mesaj emoționant: iubește din tot sufletul, bucură-te de timpul petrecut împreună și trăiește fiecare moment.

Am scris piesa «Dacă» după ce m-a cerut Cătălin în căsătorie. Prin ea i-am spus cât de fericită sunt lângă el, cât de mult îl iubesc, dar l-am și rugat să nu îmi frângă inima niciodată", declară artista.

În septembrie, ADDA a lansat intro-ul ce anunța primul material discografic - „Artă, viață și iubire", urmat de „Ce am cu tine", „Cum doare o inimă", „A fost odată ca-n povești", „Răsărit" „Plâng în hohote" și „Grădina", o piesă lansată în urmă cu o săptămână, plină de sensibilitate, cu versuri ce te transpun într-o călătorie a creației, în care emoțiile și muzica împart același glas.

Un produs Blogger.