LORA lansează single-ul şi videoclipul „Sentimentul"LORA începe anul în forta cu single-ul "Sentimentul", o melodie care va stârni foarte multe sentimente, de la iubire, la bucurie, surprindere şi, poate, până la... şoc. "Această condiţie afectivă" muzicală - "Sentimentul" - indică de la primele acorduri multă pasiune, lucru ce poate fi urmărit si în videoclipul piesei. 

Noul single vorbeşte despre atracţia care te face să îţi pierzi minţile şi care îţi dă impresia că te duce până la stele. Piesa descrie cel mai frumos "sentiment", "doar iubire, asta-i sentimentul", după cum spun şi versurile scrise de către Randi, cel care a compus piesa, în studiorile Famous Production. 

LORA a fost implicată în procesul creativ al videoclipului, proiect pentru care a lucrat alături de Kobzzon. Filmările au fost realizate în Republica Moldova. LORA este personajul principal, fiind captivă într-o fantezie, într-un loc inedit... la semafor.

LORA este una dintre cele mai bune voci feminine din România, cu milioane de vizualizări pe YouTube şi piese ca "Rămas bun", "Ne împotrivim", "Singuri in doi", "Cinci", "Până în rai" sau "Soare negru". Artista a lansat, în 2018, hit-ul "Dor să te ador", alături de Doddy, piesa ce a adunat până în prezent aproape 80 de milioane de vizionări pe YouTube.

Anul trecut, în luna aprilie, artista ne-a prezentat cel mai nou album – "Despre demoni şi iertare", al doilea material discografic din cariera solo, care a fost evidențiat printr-un concept iedit; încă de pe copertă o putem regăsi în două ipostaze. Parcurgând şi tracklisting-ul materialului, cele două laturi sunt ilustrate şi prin cele 13 melodii, de la hituri ca "Rămas bun" sau "Cinci", până la piese noi ca "Te rog" sau "Îmi cer iertare". Spre finalul anului 2019, Lora a lansat două piese energice, "Fii tu fata" şi "E nebună româncă". 

Un produs Blogger.