10 ani de la hitul „Mamasita": Narcotic Sound sărbătorește cu o serie de remixuri - „Moody Fkn Gemini"După ce a cucerit în 2010 topurile muzicale din România, Rusia și CIS, Spania, Ucraina, Bulgaria, Israel, Italia, Suedia, Danemarca, Norvegia, Finlanda și Islanda cu hitul „Mamasita", Narcotic Sound lansează „Mamasita -  Moody FKN Gemini",  o serie aniversară de remixuri, ce combină elemente africane, europene sau asiatice, dar care are ca factori comuni dansul și vara. 

«Mamasita» mi-a schimbat viața în bine, am câștigat experiențe, am vizitat atâtea locuri, am cunoscut oameni de tot felul, am pierdut prieteni, dar m-am câștigat pe mine. Din acel moment a pornit o perioadă revelatoare, în care am explorat. Mulțumesc celor care au pus umărul în acest proiect. Aceste remixuri sunt călătoria «Mamasitei» prin toate dansurile lumii, prin toate cluburile lumii, 10 ani de concerte, de showuri nebune, un statement pentru muzica ce urmează să fie lansată", mărturisește Marius Mirică (Narcotic Sound).

Înființat în 2008, Narcotic Sound și Christian D. reprezintă unul dintre cele mai de succes proiecte dancehouse de pe scena muzicală din România. Cu o energie debordantă și un sound fresh, Narcotic Sound a lansat de-a lungul timpului „Danca Bonito", „Labirint de Sentimente", „Poesia de Amor", „Vai", „ALE" și „Te iubesc", single-uri de succes care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube.

Un produs Blogger.