Emilian lansează „O mie de inimi", o piesă pentru cei singuri care-și caută necontenit iubireaEmilian, artistul romantic de la HaHaHa Production, lansează „O mie de inimi", o piesă pentru cei singuri care-și caută necontenit iubirea.

Sunt foarte mulți oameni care-și caută jumătatea și la un moment dat își pierd și speranța de a o găsi. Prin «O mie de inimi» îmi doresc să le transmit un mesaj de încredere în «steaua» iubirii lor și să le garantez că omul potrivit este undeva pentru ei și că îl vor găsi la momentul potrivit", declară cu convingere Emilian.
Inspirat de poveștile de dragoste care pornesc din vise și dorințe puse la ceas de noapte, Emilian s-a întors cu gândul în copilărie atunci când a compus piesa: „M-am gândit că sunt mulți copii care privesc cerul plin de stele și își trimit în univers dorința de a-și găsi «prințul» sau «prințesa» din povești. Este un vis frumos în care cu toții ar trebui să credem cu convingere și, chiar dacă nu apare sub chipul visat, persoana menită să ne fie alături va veni cumva către fiecare dintre noi", declară artistul.O coproducție HaHaHa Production și Cat Music, piesa „O mie de inimi" este compusă de Vladimir Chopsticks, Roland Kiss și Emilian, iar versurile sunt scrise de artist alături de Dorian Micu și Vladimir Chopsticks.


Eu apreciez pe oricine se luptă pentru ceea ce-și dorește, mai ales dacă are credința că este persoana potrivită. Până la urmă, iubirea însăși supune pe fiecare dintre noi la diverse probe de foc, așa că e bine să fim puternici și pregătiți să le depășim cu brio", a declarat artistul care s-a impus pe piața muzicală din România cu piesele lui pline de romatism precum „Pentru ea", „Iubește-mă", „Ochii verzi" sau „Suflete de sticlă", cea mai recentă lansare a sa alături de cunoscuta JO.   

Un produs Blogger.