EXCLUSIV. Nicole Cherry se intreaba „Cine sunt eu?”Nicole Cherry face o introspectie la mijloc de februarie si lanseaza single-ul „Cine sunt eu?", o vibratie a vindecarii si transformarii.


„Cine sunt eu?" este o calatorie a expansiunii, este trecerea la iubire, pretuire, liniste. Pentru tot trecutul, pentru ce a fost, pentru trairile imprastiate, pentru dureri si lacrimi, pentru imbratisari si priviri dincolo de masti, pentru vindecare, noua piesa lansata de Nicole Cherry vorbeste despre maturizare si de asumarea propriei valori.

Piesa „Cine sunt eu?" este compusa de catre Adda, Teodor Baghiu, Ana-Maria Stefan si Victor Bourosu, fiind si prima colaborare dintre cele doua artiste. Pentru videoclipul piesei „Cine sunt eu?", Nicole a lucrat cu Iura Luncasu (regie), Luca-s Art Film (productie), Lucy Faur (styling), George Cozma (hairstyle) si Ana Cucuta (make-up).

Aproape sapte ani de carieră, hituri cu milioane de vizualizări pe YouTube, emoții nemărginite, sute de mii de cireșe, peste 1.900.000 de urmăritori pe Instagram, Nicole Cherry este una dintre cele mai talentate artiste din România, dar si una dintre cele mai cunoscute. Peste 10 hituri lansate, peste 300.000.000 de vizualizări, refrene şi show-uri memorabile, primele locuri în topurile muzicale, trofee importante, dar și multe alte activități demne de un artist de top. Anul acesta artista planuieste sa lanseze primul album din cariera.

Un produs Blogger.