EXCLUSIV. Alexia feat. DJ Project lansează piesa “Cronic”


 EXCLUSIV 

Alexia feat. DJ Project lanseaza clipul piesei “Cronic”, o poveste plina de emotie despre iluzii si dezamagiri. La doar 16 ani, Alexia are un timbru vocal puternic, plin de sensibilitate si o pasiune mare pentru muzica.

Alexia a povestit: “Imi amintesc cand aveam 6-7 ani si o ascultam pe Adele la radio, spunandu-mi: ” Relatia mea cu muzica a fost mereu una foarte speciala, muzica m-a ajutat sa ma descopar.

Despre colaborarea cu DJ Project, Alexia a spus: “E foarte important sa existe acea chimie intre oameni! Ei bine, cu baietii de la Dj Project a existat din prima, a fost totul foarte natural, a venit oarecum de la sine. Sper sa nu se opreasca aici colaborarile noastre!

Alexia a pus multa emotie in piesa “Cronic”: “Am inregistrat melodia cu lacrimi in ochi. Pentru mine, este mai mult decat o piesa, e o poveste, in care cu siguranta multe suflete se vor regasi.”

Alexia isi doreste sa continue mai departe pe drumul muzicii: “simt ca locul meu este aici, sunt un copil al muzicii.” Visul artistei este sa ajunga pe cele mai mari scene ale lumii!

Alexia si cei de la DJ Project s-au simtit foarte bine la filmari: “A fost un sentiment coplesitor, pentru ca am lucrat cu cei mai buni oameni din industrie. A iesit totul cu mult peste asteptarile mele. Ma simt foarte norocoasa!”, a declarat Alexia.

Cu un vizual colorat si elemente de coregrafie, Alexia reuseste sa exprime multa emotie prin voce, miscare, culori si decor. Clipul a fost realizat de Alex Ceausu. Textul a fost scris de Alex Pelin, muzica este compusa de Alex Pelin, Alex Cotoi, Adi Colceru si Gino Mazotti.

In cei 20 ani de activitate cei de la DJ Project au produs 9 albume de studio si nu au incetat sa isi surprinda fanii pe parcurs. Avand in spate sute de ore in studio, 21 de piese lansate dintre care 6 pe locul 1, 8 colaborari cu 4 artisti diferiti, concerte in 8 tari si milioane de kilometrii traversati pentru concerte, trupa a devenit un simbol pentru muzica dance din Romania.

Un produs Blogger.